SMART/RAGUŽ&BARBARIĆ DESIGN

Kamir

Katalog 2005.

Naš stari znanac, direktor renomirane BH tvrtke za sve vidove sigurnosnih sustava, gospodin Miro Gugić, povremeno, ali redovito naručuje dizajn u našoj agenciji. Tako je bilo i ovaj put kada smo dizajnirali korice velikog kataloga proizvoda za Kamir doo.

Lagana asocijacija na kvalitet i univerzalnost usluge klijenta u ovom dizajnu direktno su prikazala derutna starinska vrata. Na prvi pogled sigurno možemo tvrditi da ne ulijevaju povjerenje vezano za sigurnost sadržaja koji se nalazi iza njih. Ali sve se to mjenja s malom dizajn intervencijom. Stara kapija je, nema dvojbe, pokrivena Kamir alarmnim sustavom... i nema sumnje u sigurnost.

Naručitelj: Kamir, Široki Brijeg (BiH)
Za naručitelja: Miroslav Gugić
rujan 2004.

Katalog 2006.

Već po tradiciji možemo reći da velike Kamirove kataloge svake godine obogaćujemo posebnim dizajnom korice. I kod kataloga za 2006. smo nastavili s funkcionalnim pristupom direktno ilustrirajući kvalitet i pouzdanost klijentovih alarmnih sustava.

Kamir katalog je ovaj put dobio asocijaciju na potencijalne opasnosti s kojima se suočava tržište zainteresirano za ugradnju sigurnosnih sustava. Glavni lik je lopov koji nikada ne spava. Kompozicija je mračna, sve je nepristupačno, opasno i čak zlokobno. Sve ukazuje da je Kamir najbolje rješenje.

Naručitelj: Kamir, Široki Brijeg (BiH)
Za naručitelja: Miroslav Gugić
rujan 2005.

Pozivnica

Ovaj jednostavan dizajn pristup efikasno govori kako se naš stalni klijent voli promovirati.

Kamir je tvrtka koja treba percepciju vrhunske tehnologije i stručnjaka u području elektronike u osiguranju. Iz manifestacije u manifestaciju Kamir dizajn se razvija unutar apstrakcije, visokih grafičkih standarda i gotovo ekskluzivnog dizajna. Do sljedeće prigode.

Naručitelj: Kamir, Široki Brijeg (BiH)
Za naručitelja: Miroslav Gugić
listopad 2007.